Meer resultaten voor Tasting Whisky

Tasting Whisky
Angels'Share' Whisky Gin Tasting Leuven Belgium.
BE94 3300 1582 6414 met vermelding: tasting, naam en aantal personen. Whisky Gin tasting op maat. Anderzijds kan u ook in beperkte kring een tasting aanvragen met een eigen gekozen line up of u kan u ook laten verrassen en laat de keuze aan ons over.
persoonlijke leningen
The Whisky House Affligem.
The Whisky House, Assestraat 11, 1790 Affligem. Zaturdag 27 oktober vanaf 1730u.: Whiskyproeverij of tasting. The Whisky House kan voor elke gelegenheid en gezelschap een proeverij of tasting verzorgen. Proeverijen zijn mogelijk in onze proefkelder of op verplaatsing. Wij leveren altijd maatwerk.
SEO
Geef een Whisky Degustatie Cadeau!
Wist u dat de oudste whisky circa 150 jaar oud is, dat u whisky pas whisky mag noemen als het 3 jaar gerijpt heeft, en dat Schotland circa 180, per seconde aan de export van Whisky verdient? In het historische stadshart van Gent wordt u even helemaal ondergedompeld in Schotse sferen.
Phishing mail
Tasting.
Het enig zinvolle wat we met het dierbare vocht nog kunnen doen is datgene waarvoor hij bestemd is: consumeren! Je kan whisky gewoon drinken, of je kan whisky proeven tasting. Bij een tasting ga je specifieke aandacht besteden aan de rijkdom van de drank.
https://www.lijstenmakerijvdzwaluw.nl/
Crann Whisky Club.
We hopen de leden een gezellige avond te bezorgen zodat ze na de tasting, onderweg naar huis, terugblikken op een leuke avond met vrienden en ach ja er was ook whisky, fantastisch lekkere whisky, maar het was vooral een leuke avond.
Needadrink Whisky, gin en rum tasting boxes.
Elke maand een lekkere whisky, gin of rum tasting box in uw bus. Gecureerd ontdekken en genieten. Meir 107, bus 5.1. 32 0 470 52 58 59. 2018 Need a Drink Door een bestelling te plaatsen geeft u expliciet aan ouder dan 18 te zijn.
International Whisky Festival Gent 16 en 17 maart 2019.
Voordat u gaat deelnemen aan het whisky festival krijgt u uitleg over het productieproces, de verschillen tussen single malt en blended whisky, de geschiedenis, hoe u gaat ruiken/proeven en hoe u op de beste manier het Whisky Festival kunt beleven.
Wijndegustaties en whisky tasting in hotel t Hemelryck en op locatie.
U krijgt ook een vlotte toelichting van het productieproces, de rijping en al wat u nodig heeft om uw kennis zelf uit te breiden. Indien u wenst kunnen hier ook hapjes bij geserveerd worden om aan te tonen dat je gerechten en whisky perfect kan matchen!

Contacteer ons