Op zoek naar Tasting Whisky?

Tasting Whisky
Whisky tasting Miraeus Cocktail Services.
Niet geheel onterecht, aangezien dit de meest gedronken whisky is en ook in de supermarktrekken hoofdzakelijk Schotse whisky te vinden is. Een whisky tasting kan doorgaan vanaf 25 euro per persoon. De wereld van de whiskys gaat echter veel verder dan Schotland alleen.
Phishing mail
Angels'Share' Whisky Gin Tasting Leuven Belgium.
BE94 3300 1582 6414 met vermelding: tasting, naam en aantal personen. Whisky Gin tasting op maat. Anderzijds kan u ook in beperkte kring een tasting aanvragen met een eigen gekozen line up of u kan u ook laten verrassen en laat de keuze aan ons over.
website
Tasting Collection Proeverijen.
De gevarieerdheid van het maandelijkse aanbod en het gemak waarmee je van nieuwe whiskies wordt voorzien, maakt deze vorm van whisky genieten extra aantrekkelijk. Hans Becky Offringa, aka The Whisky Couple. De whisky tasting club is een geweldige manier om whisky te ontdekken.
digital marketing seminar
The Whisky House Affligem.
The Whisky House organiseert ten voordele van de Vlaamse Reumaliga een Schots Buffet. Deelname na inschrijving en betaling van 28 /persoon op rek.nr. BE78 0682 4585 2486. Iedereen is eveneens welkom voor een Open Whisky Tasting en Degustatie van Schotse Bieren vergezeld van Live Muziek door het BissArt Ensemble.
Whisky samples en tastingset kit Spirits Wijn WhisQy.com.
Whisky Tasting Sets. Geef een mooi Whisky Tastingset cadeau! Bestofwhisky.com heeft voor u een groots assortiment Whisky Tastingset Samples. De Whisky Tastingsets zijn verkrijgbaar in prachtige luxe zwart houten presentatiekisten en mooie geschenkdozen met fluwelen inlay met een mooie selectie van Whisky's.
Huis Windels Rookwaren drank.
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo bent u er sneller bij en is de kans kleiner dat de tasting reeds volzet is. Naast tastings met whisky worden ook tasting georganiseerd met gin, cognac, sherry, rum. kortom alle betere sterke dranken.
Whisky Tasting op maat.
Je kan niet alleen online whisky kopen bij World of Whisky, maar je kan ook een eigen tasting bestellen. Je hebt een hotel of bed breakfast, en wil je gasten iets aanbieden? Je wil iets speciaals en unieks organiseren voor vrienden?
Whiskytasting 20 april 2018 The Middle Cut Single Malt Club Lubbeek.
We doen namelijk een heuse Blinde Whisky Tasting. Niets om bang voor te zijn, integendeel. Die avond proeven we 6 verschillende whisky's' zonder vooraf te weten welke whisky in ons glas zit. Aan jullie om de whisky en enkele eigenschappen te raden.

Contacteer ons