Op zoek naar cardhu whisky?

cardhu whisky
CARDHU 15Y 70CL 40GR Sterkedranken.
De distilleerderij van Cardhu ligt hoog in de heuvels aan de noordzijde van het Speydal, en is daarmee vast een van de best gelegen distilleerderijen in Speyside. Bovendien is de whisky van Cardhu een schoolvoorbeeld van de toegankelijkheid van een single malt uit Speyside: zacht, zoet en warm met een goede body en een mooie afdronk.
SEO
Cardhu whisky. br /br /Untitled Document. br /br /Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document.
Hij begon als een illegale stoker. In 1824 besloot John om een licentie aan te vragen voor het distilleren van whisky. Dit vereenvoudigde de verkoop van de whisky. Gedurende de 19e eeuw werd de distilleerderij drie keer opnieuw opgebouwd. Cardhu was, net zoals de meeste distilleerderijen, gesloten gedurende de Tweede Wereldoorlog.
credit hypothecaire
Cardhu 12 years old 2 glasses Whisky.
Phishing mail
bol.com Cardhu 12 Years Single Malt Whisky 1 x 70 cl.
E-mail deze pagina. De Cardhu 12 Years is een typisch voorbeeld van een single malt uit het Speyside gebied in Schotland. Een toegankelijke whisky met een mooie volle smaak in een stijlvolle fles met een stop van beukenhout. Deze malt whisky drink je puur of met ijs.
Keyboost France
Cardhu 12 Years 70CL Gall Gall.
De Cardhu 12 Years is een typisch voorbeeld van een single malt uit het Speyside gebied in Schotland. Een toegankelijke whisky met een mooie volle smaak in een stijlvolle fles met een stop van beukenhout. Deze malt whisky drink je puur of met ijs.
Diageo lanceert Cardhu amber rock, een nieuwe malt whisky, dubbel gerijpt op bourbonvaten.
Door de dubbele rijping ontstaat een warme, goudkleurige whisky waarin u het karakter van de distilleerderij proeft. De naam is geïnspireerd op de mooie amberkleur van het drankje en op de Engelse vertaling van het Gaelische woord CARDHU, namelijk black rock.
Cardhu Whisky Dranken-Bestellen.nl.
C ardhu 12 Y is een charmante Speyside whisky met een aangenaam zoet karakter.Goede kwaliteit en overheerlijke smaken en aromas. Een whisky die met trots de naam Cardhu met zich mag mee dragen, top! Geur: Op de neus zijn er zoete aromas van delicaat fruit, vooral rijpe peer is duidelijk waar te nemen en eikenhout is duidelijk aanwezig.
Cardhu 12yo whisky prijs 3999, hetwhiskyhuis.nl.
Wereldwijd een geliefde malt whisky! De distilleerderij van Cardhu is gelegen op een van de mooiste locaties in het Speyside gebied. In 1824 is de distilleerderij officieel opgericht door John Cumming ondanks dat er al jaren zonder licentie whisky werd geproduceerd.

Contacteer ons