Zoeken naar whisky proeverij

whisky proeverij
Proef de meest bijzondere whisky's!
Ontdek het enige wijnkasteel van België en geniet van 6 heerlijke wijnen tijdens de proeverij! Naar alle cadeaus. Dit vindt u misschien ook leuk. Whisky Masterclass voor de échte kenner! 3500, per persoon. Locatie: Gent, België. Van proever naar kenner.
tweedehands
The Whisky House Affligem.
In onze proefkelder. The Whisky House Underground. Stel zelf een groep samen en laat je onderdompelen in de boeiende wereld van de Single Malt Whisky. Voorkennis is niet vereist, alle uitleg wordt gegeven. Daarom duurt een proeverij gewoonlijk meer dan 2 uur.
Tentenverhuur
Whisky-proeverij Landelijke Gilden.
Leer stijlen en smaken onderscheiden en ontdek de rijke variaties die whisky biedt. We doen dit onder de deskundige begeleiding van whiskykenner Chris Lauriers uit Lembeek, in 2015 verkozen tot Whisky Ambassador. De degustatie wordt opgebouwd volgens de verschillende smaakpatronen en zal het belang van de vatrijping hierbij aantonen.
oplossen
Whisky Proeverij Wijn WhisQy.com. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document.
We hebben gekozen voor een selectie van Schotse, Nederlandse, Ierse, Taiwanese en Indiase whisky, allen hebben vele awards gewonnen! In mooie presentatiebox is deze whiskyproeverij een prachtig geschenk voor jezelf of om whisky proeverij mee te organiseren met vrienden en famillie.
lening
Whisky proeverij Reizigersbeoordelingen Laphroaig Distillery TripAdvisor.
Geweldige proeverij met geur ervaringen. Bij deze distilleerderij was de rondleiding heel goed, maar ook de bijgeboekte proeverij. Tijdens de proeverij werden geur voorbeelden gegeven van bijvoorbeeld jodium, een typische geur van deze whisky. Erg goede proeverij. Stel parapiet een vraag over Laphroaig Distillery.
matras
Whiskey Proeverij in Antwerpen Antwerpen Excursies.
Na afloop van deze whiskey degustatie weet je woorden als pot still, single malt, Speyside en Islay betekenis te geven. Deze whisky proeverij kan geheel op maat worden georganiseerd. Zowel voor leken als de echte liefhebber, kan deze whiskey degustatie persoonlijk worden ingericht met merken die jullie nog nooit hebben gedronken of ontdekt!
Whisky proeverij Gin proeverij Wodka proeverij Drankenwereld.be Drankenwereld.
Contacteer ons voor een afspraak of kom lans onze winkel om alles te bespreken. Wij hebben de nieuwste dranken in huis en volgen alle trends op de voet. Naast de mogelijkheid om whisky te proeven organiseren wij bijvoorbeeld ook gin en wodka proeverijen.
Whisky Proeverij Tasting Collection.
Hierdoor bieden we verschillende soorten Whisky Tasting Collections, van luxe doosjes van 6 of 12 verschillende soorten whisky tot luxe houten kisten van 6, 12 of zelfs 24 verschillende soorten whisky! Bestel vandaag nog jouw Whiskyproeverij en ontdek tussen de allerbeste soorten Whisky jouw favoriet of geef een whisky proeverij cadeau!

Contacteer ons