Meer resultaten voor whisky proeverij

whisky proeverij
International Whisky Festival Gent 16 en 17 maart 2019.
Voordat u gaat deelnemen aan het whisky festival krijgt u uitleg over het productieproces, de verschillen tussen single malt en blended whisky, de geschiedenis, hoe u gaat ruiken/proeven en hoe u op de beste manier het Whisky Festival kunt beleven.
griekse witte wijn
Witloofmuseum en wijn-/whiskyproeverij Vief vzw.
Dankzij de meest recente virtuele projectietechnologie zal u ondergedompeld worden in het spectaculaire universum zonder weerga van Vincent Van Gogh. Zoek door deze site.: Ben je vrijwilliger in een lokale Vief-afdeling en wil je graag een activiteit uit het programmaboekje aanvragen, Klik dan hier.
optimization
Witloofmuseum en wijn-/whiskyproeverij Vief vzw Brabant.
Het lokale afdelingswerk steunt op de inzet van vele vrijwilligers. Als vrijwilliger heeft u toegang tot het kadervormingsaanbod. U bent 60-plusser en wenst samen met kennissen een eigen afdeling te starten? Wij begeleiden u bij de opstart en geven ondersteuning waar nodig.
groeperen
Wijndegustaties en whisky tasting in hotel t Hemelryck en op locatie.
ontdek alle troeven van de Kempen. Whisky en wijndegustaties. t Hemelryck Proeverij Degustaties. Hoe vindt je jouw persoonlijke smaak terug tussen tientallen wijnen? Laat Christophe van t Hemelryck U helpen op één van de degustaties/wijnbeurzen. Twee keer per jaar houden we zo een degustatie.
lenen
Whisky proeverij Amsterdam Original Tours Activities.
Alvast een voorproefje in de beoordeling van verschillende whiskys vindt u op deze website, met onder andere elke week een nieuwe whisky met beschrijving. Wij ontvangen u graag voor deze heerlijke Whisky Proeverij om te ontdekken wat uw favoriete whisky is.
hoeslakens 180 x 220 cm
Whisky proeven: de basis Gall Gall.
Hieronder lees je nog uitgebreider hoe jij het beste uit jouw whisky proeverij kan halen! Of wil je gewoon lekker genieten? Bekijk dan de onderstaande video. Daarin verteld onze Dick uit Zaandam hoe je het beste whisky kan drinken! Hoe drink je whisky?
Whiskyproeverij.
Op donderdagavond 8 maart 20168 wordt u op een plezierige wijze onderhouden door whisky-expert Henri Goossen. Vol humor en op een bijzondere, inspirerende wijze maakt hij u deelgenoot in de wereld van whisky. Henri Goossen is een entertainer pur sang, die u op het puntje van de stoel laat zitten. Ook al houdt u niet van whisky, wij garanderen u een fantastische avond.
Whisky proeverij in luxe geschenkverpakking als relatiegeschenken 128610002.
Home Voeding Drank Alcoholische dranken Whisky proeverij in luxe geschenkverpakking. Whisky proeverij in luxe geschenkverpakking. De beste whisky's' in een prachtige whisky proeverij. Probeer de lekkerste whisky's' en ontdek je favoriet. Word een whisky expert tijdens het genieten! Unieke proeverij van 6, 12 of 24 bijzondere Whisky's' in een prachtige luxe geschenkdoos of geschenkkist.

Contacteer ons