Meer resultaten voor talisker whisky

talisker whisky
Talisker 10 Years 70CL Gall Gall.
Talisker is de enige malt whisky die geproduceerd wordt op het eiland Skye. Hij vindt zijn oorsprong in 1830, de unieke opstelling van de ketels bezorgt Talisker zijn speciale karakter. De naam komt van het Noors Thalas Gair wat hellende rots betekent.
Simulator
Talisker whisky Koop Talisker whisky's' online Whisky.nl.
Het stoken van whisky was in 1831 net legaal geworden. Het ging goed met Talisker tot men in 1848 niet anders kon dan de lease terug te geven aan de North of Scotland Bank. In 1857 verkocht de bank de distilleerderij aan Donald McLellan voor ongeveer 500 pond.
webshop
Talisker 57 North Whisky Almelo Knol Dranken.
Categorieën: Buitenlands, Gedistilleerd, Malt Whisky, Whisky's.' De naam Talisker 57 North dankt zijn naam aan de geografische breedtegraad van de vestigingsplaats van de distilleerderij, één van de meest vergelegen en noordelijke plaatsen in het ruige landschap van de Isle of Skye.
Phising
Talisker Storm 458gr, 70 cl Sterkedranken.
Dat zorgt voor een vol, diep karakter met zilte toetsen, typisch voor een whisky die aan zee wordt gemaakt. Talisker Storm weerspiegelt perfect het karakter van zijn geboorteplaats: hij is intenser en rokeriger met diepere en krachtige ziltige ondertonen die in balans zijn met de kenmerkende warme zoetheid van Talisker.
Keyboost France
Talisker whisky online kopen doe je voordelig bij DrankDozijn.nl.
Talisker: ruige en avontuurlijke whisky. Talisker produceert Schotse single malt whisky met een maritiem karakter en is afkomstig van het eiland Skye. Het merk creert een breed smaakaanbod door hun spirit op een grote diversiteit aan vaten te laten rijpen.
Talisker Skye Whisky 70cl.
Talisker 10 Jaar Single Malt Whisky 70cl. Talisker 10 Jaar Single Malt Whisky 70cl Prijs-Aanbieding 2695.Talisker, 10 years is een van de ze. Talisker 57 North Whisky 70cl. Actie prijs-aanbieding Talisker 57 North malt whisky 70cl.Talisker 57 NorthTalisker 57 Nor.
Talisker Skye Whisky.
Deze website vereist dat JavaScript in uw browser is ingeschakeld. Schakel JavaScript in en laad deze pagina opnieuw. Let op: je gebruikt een verouderde browser. Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op. Aardappelen, groente, fruit.
Talisker Whiskysite.nl World of Fine Spirits.
Vodka t M / Z. Big Bottles 75 CL. Home / Scotch Whisky / Single Malt Whisky / Island / Talisker. 18 Products 24. Whisky Samples 3 CL 37. Whisky Samples 6 CL 256. Single Malt Whisky 0. Isle of Arran.

Contacteer ons