Op zoek naar whisky tasting antwerpen?

whisky tasting antwerpen
Whisky tasting Miraeus Cocktail Services.
Er wordt tevens een menuboekje voorzien waarin al deze flessen nog eens vermeld worden met hun voornaamste gegevens en proefnotities. Zin een whisky tasting? Vraag naar een vrijblijvende offerte voor een whiskey tasting. De tasting kan zowel op locatie als bij ons op de Meir in Antwerpen centrum plaatsvinden.
audio versterkers
Whisky Antwerp Anverness Whisky Spirits webshop-Welkom.
Fysieke WINKEL Antwerpen. Whisky, Spirits Degustatie. Summer Spirits Tasting 19/7. in Augustus op woensdag gesloten. Van harte welkom bij. de eerste fysieke whiskyspeciaalzaak met flessen van een hogere spiritueuze orde. Anverness is de belevingswinkel voor de connoisseur en de beginnende liefhebber.
leningen
Welkom bij Meug! Meug voor mensen met smaak.
Je kan bij ons terecht voor inspirerende verhalen over bier, wijn, whisky en andere dranken. Wil je een tasting volgen of organiseren voor familie of vrienden, een leuke bedrijfsactiviteit plannen in het kader van smaak of gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste trends?
taxi vliegveld
Gin tasting, rum tasting, whisky tasting? Alles is mogelijk!
Ook kan er gekozen worden voor een cognac tasting of een gewaagde tequilla en mezcal tasting. Wenst u zich bijvoorbeeld te verdiepen in een bepaalde Schotse whiskyregio, wenst u een tasting die gefocust is op Japanse whisky, of wenst u exclusieve premium gins met bijpassende tonics te ontdekken? Ook een klassieke cocktail tasting waarbij eeuwenoude klassiekers perfect worden bereid en uitgebreid worden toegelicht behoort tot de mogelijkheden. Alles is aanpasbaar aan uw voorkeur. U krijgt een professionele uitleg over de geschiedenis, herkomst, smaak en karakteristieken van de spirits naar keuze. Na afloop van de tasting krijgt u een gepersonaliseerd boekje waarin de geproefde spirits staan vermeld, gevolgd door hun voornaamste smaaknotities. Ook hechten we veel belang aan huidige en opkomende hypes. De tastings kunnen zowel op een door de klant aangebrachte locatie plaatsvinden als in onze tasting ruimte op de Meir in Antwerpen.
goedkope vliegtickets in december
Anverness Whisky Degustatie in Berchem BE, cadeaubon Superman Bongo.
Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop. De Schotten hebben voet aan wal gezet in Antwerpen en namen al hun specialiteiten, zoals shortbread, fudges, curds, haggis en natuurlijk whisky met zich mee. Anverness is hun thuishaven. In de Tasting Room kun je kennismaken met een grote verscheidenheid aan whisky's.
bungalow tenerife
Whiskey Proeverij in Antwerpen Antwerpen Excursies.
Begin deze workshop dan ook na de lunch of als je geheel nuchter bent! Treed binnen in ons trendy ingericht proeflokaal aan de gezellige Meir in hartje Antwerpen. We beginnen deze proeverij met een historische verhaal over het ontstaan en de ontwikkeling van deze prachtige drank. Daarna komt uiteraard ook het distillatieproces aan bod en zetten we een aantal flessen op tafel, een Amerikaanse Rye of een exotische Japanse whiskey. Na afloop van deze whiskey degustatie weet je woorden als pot still, single malt, Speyside en Islay betekenis te geven. Deze whisky proeverij kan geheel op maat worden georganiseerd.
Whisky-tasting voor beginners Hoboken Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Tijdens de sessie wordt aangeleerd wat men nodig heeft om whisky te proeven, hoe whisky wordt geproefd het tastingritueel en hoe men de verschillende smaken leert ervaren. Het fabricatieproces van Schotse whisky wordt uitgelegd en er wordt informatie gegeven over elk te proeven whisky. Gastheer is Swa Van Houtven, bestuurslid van Natuurpunt Hoboken en whiskyverzamelaar. Gastspreker is Ludwig Plaum, zakenpartner van de spiritshop Anverness, te Berchem. De liefhebber kan kiezen uit 2 avonden.: vrijdag 27 juli of vrijdag 28 september. De tasting wordt gehouden voor een groep tot maximum 30 personen. Inschrijving is verplicht via tarzanboskes@telenet.be vermelding van naam, aantal deelnemers en datum van de tasting. Kosten: 20, betaling geschiedt ter plaatse bij aankomst. Dienstencentrum Groen Zuid Fodderiestraat 117 2660 Hoboken Antwerpen.
Beste Whiskey tasting in Antwerp Yelp.
Als je een laptop of tablet gebruikt, kan het helpen om die te verplaatsen en het opnieuw te proberen of zoek in plaats daarvan naar een stad, plaats of adres. Airconditioning en verwarming. Schrijf een review. Beste Whiskey Tasting in Antwerp.

Contacteer ons